Slide One - copy - copy - copy

25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening

Slide One - copy - copy - copy
Slide One - copy

Persoonlijk - Integer - Kwaliteitsgericht

Slide One - copy
Slide One - copy

All-round financieel advies

Slide One - copy
Slide One - copy - copy

Perfecte marktkennis

Slide One - copy - copy
previous arrow
next arrow

Hypotheekadviseur te Amsterdam

Wilt u binnenkort verhuizen en bent u daarom de woningmarkt aan het afspeuren voor een mooie woning in Amsterdam? Bent u de mogelijkheden voor het afsluiten van een voordelige hypotheek aan het verkennen? Schakel dan een hypotheekadviseur te Amsterdam van Finsens in. Wij voorzien u graag van onafhankelijk financieel advies en de verschillende mogelijkheden wat betreft het afsluiten van een hypothecaire lening.

De juiste hypotheek, in een voordelige vorm en met een aantrekkelijke rente, biedt u meer mogelijkheden op de woningmarkt. Dat is zeker het geval in een grote stad als Amsterdam, met talloze verschillende stadsdelen, wijken en huizen. Waar kunt u de meest voordelige hypotheek voor uw situatie echter afsluiten? Als financieel advieskantoor kan Finsens u hierbij van dienst zijn. Onze hypotheekadviseurs voorzien u van compleet en vakkundig hypotheekadvies door de verschillende mogelijkheden met u te bespreken en u daarin overzicht te geven.

Een hypotheekadviseur te Amsterdam van Finsens inschakelen? Meer weten wat we voor u kunnen betekenen? Informeer gerust verder en neem gelijk vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)20 262 43 50 en het online contactformulier.

Een onafhankelijke hypotheekadviseur te Amsterdam

Het afsluiten van een hypothecaire lening heeft een flinke impact op uw financiële situatie. Het is daarom erg belangrijk een zorgvuldig overwogen keuze te maken. De hypotheekadviseurs te Amsterdam van Finsens helpen u daar graag bij. Dat doen we onder meer door uw financiën nauwkeurig in kaart te brengen. Ook houden we rekening met verdere persoonlijke wensen. Met deze informatie gaan we vervolgens uw opties verkennen. Wij zijn actief als onafhankelijk intermediair en daarom niet aan banken of hypotheekverstrekkers gebonden. Dit stelt Finsens in staat om gedegen hypotheekadvies te verstrekken en verschillende hypotheken te vergelijken zonder dat er sprake is van enige belangenverstrengeling.

Wat biedt Finsens u:

  • 25 jaar ervaring als hypotheekadviseur in omgeving Amsterdam;
  • Objectief en onafhankelijk advies;
  • Up-to-date marktkennis;
  • Flexibele afspraakmogelijkheden (zoals voor en na kantooruren).

Over Finsens

Finsens is een financieel advieskantoor dat al meer dan 25 jaar actief is als hypotheekadviseur te Amsterdam. Aan het hoofd van onze organisatie staan twee ervaren partners met een achtergrond in de bankenwereld en consultancy. Samen met een team van 10 adviseurs verlenen zij financieel advies aan particulieren, zelfstandige ondernemers en expats. Wij hebben veel kennis in huis op het gebied van fiscale zaken, vermogensbeheer, hypotheken en financiële planning. Onze aanpak onderscheidt zich in de zin dat deze erg persoonlijk is. Zodoende hebben wij veel lange termijnrelaties met cliënten. Zo kijken we goed naar uw persoonlijke situatie, waaronder uw financiën, en verlenen we op basis daarvan allesomvattend advies.

Een helder overzicht van de mogelijkheden

Als onafhankelijk hypotheekadviseur te Amsterdam kunt u bij Finsens rekenen op betrouwbaar en deskundig advies. Wij verstrekken advies op maat en houden dus rekening met uw persoonlijke situatie. Om de meest voordelige hypotheek te vinden gaan we dus ook uw huidige financiële situatie na. Nadat we dit helder in beeld hebben gebracht gaan we kijken welke hypotheekvorm het meest geschikt is voor u, welke aflossingsmogelijkheden er zijn, wat gunstige voorwaarden zijn en waar u de meest voordelige rente krijgt. Omdat we nergens aan verbonden zijn kunnen we u daadwerkelijk een hypotheek adviseren die goed bij uw situatie past.

Neem contact op

Wilt u graag uw mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek doornemen met hulp van een hypotheekadviseur te Amsterdam? De adviseurs van Finsens staan voor u klaar. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening gerust contact op. Ons telefoonnummer is +31 (0)20 262 43 50. Graag plannen we een afspraak voor een gesprek in. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website en een terugbelverzoek achterlaten.

Probeer ook onze hypotheek calculator om uw maximale hypotheek te berekenen.