Foto header pagina hypotheken

Hypotheek calculators

Indien u een indruk wilt krijgen van uw mogelijke maximale hypotheek kunt u gebruik maken van onze online hypotheek calculator. Door de juiste gegevens in te vullen krijgt u een schatting van de maximale hypotheek die u kunt afsluiten, de maandelijkse lasten die bij een hypotheek horen, een overzicht van de voordeligste rentes en een top 5 meest voordelige aanbieders van hypothecaire leningen.

Maximale hypotheek berekenen

Bereken op basis van uw inkomenssituatie uw maximale hypotheek. De calculator weegt diverse factoren mee, waaronder uw bruto jaarinkomen en die van een eventuele partner, de koopprijs van een woning, eigen inbreng en het soort hypotheek dat u wenst af te sluiten.

Direct contact

Wij kunnen u helpen

Henk van Seijen

Financieel Adviseur
020 262 43 50

Contact opnemen

Maandlasten berekening

Wat worden uw maandelijkse hypotheeklasten bij een nieuwe hypotheek? Bereken met deze tool uw maandelijkse kosten. De schatting van uw maandlasten wordt berekend aan de hand van dezelfde factoren die gebruikt worden voor de berekening van uw maximale hypotheek.

Rente overzicht

Welke bank biedt de voordeligste rente aan? Indien u kunt oversluiten is uw huidige bank misschien niet de beste optie. Vergelijk de rente van verschillende aanbieders.

Rente top 5

De voordeligste aanbieders van het moment overzichtelijk in een top 5 op een rij gezet. Let wel op het feit dat bij het sluiten van de hypotheek de rente kan variëren van de rentes die in het overzicht staan. De huidige rente is van invloed op het maximale bedrag dat u kunt lenen.

Persoonlijk hypotheekadvies op maat

Een hypotheek vormt een belangrijk onderdeel van uw financiële situatie. Het is daarom verstandig om goed uw mogelijkheden te verkennen wanneer u een hypothecaire lening wilt afsluiten. Als financieel advieskantoor adviseert Finsens u graag over de mogelijkheden wat betreft een hypotheek. Als onafhankelijk intermediair verstrekken wij objectief advies en zijn we niet gebonden aan banken of hypotheekverstrekkers. Onze adviseurs brengen uw financiële situatie in kaart en kijken goed naar uw persoonlijke situatie en wensen. Op basis daarvan geven we inzicht in uw opties en adviseren we u daarover.

  • 25 jaar ervaring als hypotheekadviseur;
  • Objectief en onafhankelijk advies;
  • Up-to-date marktkennis;
  • Flexibele afspraakmogelijkheden (zoals voor en na kantooruren).

Neem contact op

Heeft u hulp nodig bij het invullen van de hypotheek calculator of zou u graag een afspraak inplannen met een van onze hypotheekadviseurs? Financieel kantoor Finsens is u graag van dienst. Voor meer informatie of het inplannen van een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)20 262 43 50, per e-mail en door middel van ons online contactformulier.

 

Contact opnemen