Hypotheek calculators

Indien u een indruk wilt krijgen van uw mogelijke maximale hypotheek kunt u gebruik maken van onze online hypotheek calculator. Door de juiste gegevens in te vullen krijgt u een schatting van de maximale hypotheek die u kunt afsluiten, de maandelijkse lasten die bij een hypotheek horen, een overzicht van de voordeligste rentes en een top 5 meest voordelige aanbieders van hypothecaire leningen.
Neem contact op
 • tax advice in Amsterdam for individuals and entrepreneurs

  Maximale hypotheek berekenen

  Bereken op basis van uw inkomenssituatie uw maximale hypotheek. De calculator weegt diverse factoren mee, waaronder uw bruto jaarinkomen en die van een eventuele partner, de koopprijs van een woning, eigen inbreng en het soort hypotheek dat u wenst af te sluiten.

  Direct berekenen

 • amsterdam based tax consultant for residents

  Maandlasten berekening

  Wat worden uw maandelijkse hypotheeklasten bij een nieuwe hypotheek? Bereken met deze tool uw maandelijkse kosten. De schatting van uw maandlasten wordt berekend aan de hand van dezelfde factoren die gebruikt worden voor de berekening van uw maximale hypotheek.

  Direct berekenen

 • independent tax advice for self-employed persons

  Rente overzicht

  Welke bank biedt de voordeligste rente aan? Indien u kunt oversluiten is uw huidige bank misschien niet de beste optie. Vergelijk de rente van verschillende aanbieders.

  Direct bekijken

 • tax advisor for expats

  Rente top 5

  De voordeligste aanbieders van het moment overzichtelijk in een top 5 op een rij gezet. Let wel op het feit dat bij het sluiten van de hypotheek de rente kan variëren van de rentes die in het overzicht staan. De huidige rente is van invloed op het maximale bedrag dat u kunt lenen.

  Direct bekijken

Op zoek naar een hypotheek adviseur in Amsterdam?

Finsens staat voor u klaar. We voorzien u graag van persoonlijk advies afgestemd op uw situatie en wensen. Daarnaast kunt u alvast zelf uw hypotheek berekenen in onze hypotheeklasten calculator. Neem daarna gerust contact met ons op voor een gesprek op basis van deze uitkomst en om uw mogelijkheden goed op een rij te zetten. Daar helpen we u graag bij!

Neem contact op

Persoonlijk hypotheekadvies op maat

Een hypotheek vormt een belangrijk onderdeel van uw financiële situatie. Het is daarom verstandig om goed uw mogelijkheden te verkennen wanneer u een hypothecaire lening wilt afsluiten. Er zijn tal van mogelijkheden, maar vaak zien we dat er in moeilijke of specifieke situaties slechts beperkte mogelijkheden overblijven. Des te belangrijker om de opties die u nog wel heeft goed te verkennen middels een hypotheeklasten calculator en/of adviseur.

Als financieel advieskantoor adviseert Finsens u graag over de mogelijkheden wat betreft een hypotheek. Wij zijn onafhankelijk intermediair en kunnen u daarom objectief advies verstrekken en zijn niet gebonden aan banken of hypotheekverstrekkers. Dit betekent dat wij echt de beste keuze en oplossing voor u kunnen uitzoeken. Zelf direct uw hypotheek berekenen kan met onze hypotheeklasten calculator.

Onze aanpak

Hoe we te werk gaan als uw persoonlijke hypotheeklasten calculator en adviseur? Onze adviseurs brengen uw financiële situatie in kaart en kijken goed naar uw persoonlijke situatie en wensen. Op basis daarvan geven we inzicht in uw opties en adviseren we u daarover. We nemen de opties die uit de hypotheeklasten calculator komen mee en lopen dit met u door. Wij kijken verder dan de standaard mogelijkheden en zijn gespecialiseerd in hypothecaire oplossingen vinden voor lastige situaties.

Heeft u niet de luxe om direct naar een bank te stappen en een hypotheek aan te vragen, omdat u niet direct al boxen kunt afvinken en voldoet aan de eisen? Heeft dit te maken met uw werksituatie en bent u benieuwd wat u nog wel als opties heeft? Dan kunnen wij u helpen en voor u nagaan en berekenen wat er wel mogelijk is.

Wilt u bijvoorbeeld een huis kopen (binnen een jaar) en weten wat de actuele hypotheekrente is, wat uw maandlasten zijn en welke hypotheken u kunt vergelijken? Dan zetten wij dat voor u op een rij in een adviesgesprek. U kunt direct vragen stellen en ziet hoeveel u kunt lenen in verschillende hypotheken (lineaire en annuïteitenhypotheek).

Wat kunt u van ons verwachten?

 • 25 jaar ervaring als hypotheekadviseur;
 • Objectief en onafhankelijk advies;
 • Up-to-date marktkennis;
 • Flexibele afspraakmogelijkheden (zoals voor en na kantooruren).

Wij hebben veel ervaring in het ondersteunen van expats en zzp'ers om aan een hypotheek of verhuurhypotheek te komen. Vaak zitten zij in een complexere situatie waardoor een lening krijgen lastig is. Is dit ook voor u het geval? Dan staan wij voor u klaar met advies op maat.

Wilt u ons inschakelen voor meer inzicht in het verkrijgen van een verhuurhypotheek? Neem dan gerust contact op of lees hier direct meer over wat we voor u kunnen betekenen in het geval van verhuurhypotheken.

Voor wie?

Onze hypotheekasten calculator is voor iedereen die graag inzicht wil hebben in wat de mogelijkheden en hoogte van een hypotheek op dit moment kunnen zijn voor de eigen persoonlijke situatie. Bereken dan ook makkelijk zelf je hypotheeklasten met onze hypotheeklasten calculator.

Onze kwaliteiten op het gebied van hypotheken berekenen en meedenken liggen bij:

 • Expat hypotheken
 • Specialisaties op expats
 • Een brede onderlegging en veel kennis betreft de mogelijkheden i.v.m. andere adviseurs
 • Altijd goed op de hoogte van de markt en opties

Eerste hypotheek

Wilt u als starter de woningmarkt betreden en uw eerste hypotheek afsluiten om een huis te kopen? Dan gaan we met u na voor welke vorm hypotheek u in aanmerking komt. Een eerste hypotheek moet altijd binnen 30 jaar volledig afgelost zijn. Daarnaast is het een vereiste dat de aflossing (betaling per maand bijvoorbeeld) annuïtair is. Dit houdt in dat u stap voor stap de hypotheekschuld aflost. Meer hierover leggen we u graag uit in het adviesgesprek. Zo zorgen we ervoor dat u alles begrijpt en mag u tussendoor gewoon vragen stellen.

Neem contact op

Heeft u hulp nodig bij het invullen van de hypotheek calculator of zou u graag een afspraak inplannen met een van onze hypotheekadviseurs? Financieel kantoor Finsens is u graag van dienst als uw onafhankelijke adviseur.

Voor meer informatie of het inplannen van een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)20 262 43 50, per e-mail en door middel van ons online contactformulier.

Neem contact op