Foto header pagina hypotheken

Hypotheken in Amsterdam

Heeft u eindelijk uw droomhuis gevonden in Amsterdam en bent u nu op zoek naar de juiste hypotheek? Laat u dan begeleiden door Finsens, al meer dan 25 jaar financieel adviseur. Een belangrijk krediet in uw financiële situatie is de hypotheek voor de eigen woning. Met de adviseurs van Finsens kunt u bepalen welke hypotheek het beste op uw wensen aansluit. Samen kijken wij met u welke hypotheek het beste bij uw situatie past. Om aan uw wensen te voldoen kijken we niet alleen naar een lage rente. De condities van de verschillende banken zijn net zo belangrijk. Finsens heeft als onafhankelijk intermediair toegang tot alle geldverstrekkers in Nederland en kan daarmee objectief de banken vergelijken voor u.

Vraag de Mortgage Guide aan

Wij helpen expats en zzp’ers wél

Finsens is gespecialiseerd in het financieel adviseren van expats en zzp’ers. Het is algemeen bekend dat deze groep moeilijk aan een hypotheek kan komen. Wij staan juist voor u klaar. Finsens is een onafhankelijk financieel adviesbureau, daarom kunnen wij expats en zzp’ers met alle banken in contact brengen en vinden wij samen met u de juiste hypotheek voor uw Amsterdamse woning.

Finsens biedt u:

  • 25 jaar ervaring op het gebied van hypotheekadvies
  • Onafhankelijkheid: gericht op uw persoonlijke situatie
  • Gespecialiseerd in expat hypotheken
  • Perfecte marktkennis voor zelfstandig ondernemers en expats
  • Online hypotheek calculators
  • Afspraakmogelijkheden voor en na kantooruren

Finsens ontvangt geen commissie van banken voor haar dienstverlening. Onze dienstverlening inzake hypotheken is vastgelegd in een dienstverleningsdocument.

Online hypotheek calculators

Door onze online hypotheek calculator krijgt u een indruk wat de mogelijke maximale hypotheek voor uw woning in Amsterdam kan zijn. U vult eerst diverse gegevens in: uw bruto jaarinkomen(s), de koopprijs van een woning, eigen inbreng en het soort hypotheek die u het liefst wilt. Na het invullen krijgt u een schatting te zien van de maximale hypotheek die u kunt afsluiten. Daarnaast ontvangt u een overzicht met daarop de maandelijkse lasten die bij een hypotheek horen, de voordeligste rentes en een top 5 van de meest voordelige aanbieders van hypothecaire leningen.

Verhuurhypotheken en het koopproces

Naast ‘gewone’ hypotheken adviseren wij ook in verhuurhypotheken . Investeert u in een huis in Amsterdam om het direct te laten verhuren? Een erg slimme keuze! Door de lage hypotheekrente, de stijgende huurprijzen en de eigen verantwoordelijkheid in het veiligstellen van uw pensioen is vastgoed aankopen een goede manier om uw vermogen te laten groeien. Koopt u een huis puur voor zichzelf, let dan op het koopproces. Finsens heeft een lijst opgesteld waarop vermeld staat wie wat doet.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer informatie over hypotheken en uw persoonlijke situatie, neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier, ons telefoonnummer +31 (0)20 262 43 50 of via ons mailadres e-mail.

Mortgage Guide aanvragen

Direct contact

Wij kunnen u helpen

Henk van Seijen

Financial Advisor

+31 (0)20 262 43 50

Contact opnemen

Contact Form