Slide One - copy - copy - copy

25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening

Slide One - copy - copy - copy
Slide One - copy

Persoonlijk - Integer - Kwaliteitsgericht

Slide One - copy
Slide One - copy

All-round financieel advies

Slide One - copy
Slide One - copy - copy

Perfecte marktkennis

Slide One - copy - copy
previous arrow
next arrow

Verhuurhypotheek

Wilt u een huis kopen om te verhuren, maar denkt u dat een verhuurhypotheek misschien geen mogelijkheid is voor u omdat u het overzicht kwijtraakt door alle bijkomende rompslomp en u bang bent in financiële problemen te komen? Financieel advieskantoor Finsens is gespecialiseerd in het geven van een allesomvattend advies bij verhuurhypotheken en creëert overzicht. De adviseurs van Finsens verdiepen zich in uw persoonlijke en financiële situatie en lopen alles met uw na zodat u helemaal op de hoogte bent van al uw opties.

Investment consultancy

Verhuurhypotheek afsluiten?

Een woning kopen om te verhuren met een verhuurhypotheek, is een interessante investering waarbij ingespeeld kan worden op de groeiende vraag naar huurwoningen in het middensegment. Ook de enorme toestroom van expats biedt kansen aan beide kanten. Deze hypotheekvorm biedt rendement op twee verschillende manieren:

  • Direct rendement door de maandelijks te innen huurpenning.
  • Lange termijn rendement door een eventuele waardestijging van de aangekochte woning

Dat zijn aantrekkelijke financiële voordelen. Daarnaast is door de historisch lage hypotheekrente, de stijgende huurprijzen en de eigen verantwoordelijkheid in het veiligstellen van uw pensioen, de aankoop van vastgoed voor de verhuur een uitstekende manier om uw vermogen te laten groeien. Maar toch steekt de financiering van een verhuurhypotheek wel iets anders in elkaar dan bij uw eigen koophuis en worden er een paar belangrijke voorwaarden aan een verhuurhypotheek gesteld:

  • Residentieel vastgoed;
  • Financiering tot maximaal 80% van de marktwaarde in verhuurde staat;
  • Financiering tot maximaal 80% van de koopprijs indien lager dan de marktwaarde;
  • Aflossingsvrije hypotheek tot 60%, gedeelte boven de 60 % lineaire aflossing in 10 jaar;
  • Hypotheeklasten worden getoetst aan jaarlijkse huurwaarde.

Ziet u mogelijkheden om bijvoorbeeld uw spaargeld te investeren om een verhuurhypotheek af te sluiten, vraag dan professioneel advies aan Finsens.

Finsens: allesomvattend hypotheekadvies

Financieel advieskantoor Finsens bestaat sinds 1993 en is gevestigd aan de Herengracht in het centrum van Amsterdam. Het bedrijf telt 10 adviseurs en de dagelijkse leiding ligt in handen van twee ervaren partners met jarenlange ervaring in de bankenwereld en binnen grote consultancybedrijven. U kunt als particulier, ondernemer, professional en als expat bij ons terecht voor financieel advies op het gebied van fiscaliteit, vermogensbeheer, (verhuur)hypotheken en financiële planning. Finsens beschikt altijd over actuele marktkennis en garandeert de hoogste kwaliteit, persoonlijke service en advies. Daarnaast bieden wij u afspraakmogelijkheden buiten kantooruren om en proactief contact vanuit onze adviseurs.

Neem contact met ons op

Klaar voor een nieuwe investering en benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen en dan bellen wij u op een gewenst tijdstip terug. Of bel zelf direct naar +31 (0)20 262 43 50.