All-round financieel advies

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een financieel adviseur?

Slide 1
Perfecte Marktkennis
Slide 1
Persoonlijk - Integer - Kwaliteitsgericht
Slide 1
All-round Financieel Advies
Slide 1
25 jaar ervaring in Financiële Dienstverlening

Uw all-round financiële adviseur

Waar kunnen wij u bij helpen?

Investment consultancy

Vermogensbeheer

Wilt u beleggen om vermogen op te bouwen voor uw pensioen? Of wilt u beleggen om een rendement boven het marktrendement te realiseren? Finsens kijkt samen met u welk risicoprofiel bij uw situatie past en met welke beleggingsinstrumenten uw beleggingsportefeuille samengesteld kan worden.

Foto voorpagina hypotheken

Hypotheken

Gaat een verhuizen en wilt u een nieuwe hypotheek? Of wilt u een hypotheek om een woning aan te kopen voor de verhuur? Finsens is gespecialiseerd in zowel de hypotheken voor de eigen woning als de verhuurhypotheken. Daarbij bekijkt Finsens zowel uw persoonlijke als uw financiële situatie om tot een passende hypotheek te komen.

vermogensbeheer amsterdam

Al 25 jaar service en advies

Finsens is opgericht in 1993 als een financieel advieskantoor. Sinds de oprichting staan particulieren, zelfstandig ondernemers, professionals en expats centraal met hun financiële vraagstukken. Hierbij streeft Finsens naar de hoogste kwaliteit service en advies door middel van actuele marktkennis, afspraakmogelijkheden buiten kantooruren en proactief contact door de adviseurs. In 25 jaar is niet van deze filosofie afgeweken en heeft Finsens een uitgebreide cliëntengroep opgebouwd.

Neem contact met ons op