Slide One - copy - copy - copy

25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening

Slide One - copy - copy - copy
Slide One - copy

Persoonlijk - Integer - Kwaliteitsgericht

Slide One - copy
Slide One - copy

All-round financieel advies

Slide One - copy
Slide One - copy - copy

Perfecte marktkennis

Slide One - copy - copy
previous arrow
next arrow

Buy to let hypotheek

Bent u op zoek naar een interessante investering? Heeft u er wel eens aan gedacht om een woning aan te kopen en deze vervolgens weer te verhuren? Het afsluiten van een zogenaamde buy to let hypotheek, om een woning voor de verhuur te financieren, heeft verschillende financiële voordelen. Zeker met de huidige expat toestroom in Amsterdam en de andere grote steden, biedt een buy to let hypotheek als beleggingsmogelijkheid veel kansen voor zowel Nederlandse als buitenlandse investeerders. Advieskantoor Finsens in Amsterdam kan u al 25 jaar lang van deskundig advies voorzien. Heeft u interesse in een buy to let hypotheek? Finsens denkt en kijkt graag met u mee.

Een buy to let hypotheek nader bekeken

Zeker met de stijgende huizenprijzen wordt een buy to let hypotheek steeds vaker als interessante beleggingsmogelijkheid gezien. Kortgezegd houdt een dergelijke hypotheek in dat er een woning aangekocht en vervolgens weer verhuurd wordt. Door een woning voor de verhuur aan te schaffen kunt u profiteren van rendement op twee verschillende manieren: aan de ene kant door de maandelijks te innen huurpenning en aan de andere kant door een eventuele waardestijging van het aangekochte pand. Doordat de rente laag staat, de huurprijzen stijgen en door de toegenomen eigen verantwoordelijkheid voor het pensioen, is het kopen van vastgoed voor de verhuur een goed alternatief voor het opbouwen van vermogen. De financieel adviseurs van Finsens zijn op de hoogte van alle marktontwikkelingen en kunnen samen met u meekijken naar uw financiële situatie en alle aspecten van de verhuurhypotheek.

De belangrijkste voorwaarden voor een verhuurhypotheek:

  • Residentieel vastgoed;
  • Financiering tot maximaal 80% van de marktwaarde in verhuurde staat;
  • Financiering tot maximaal 80% van de koopprijs indien lager dan de marktwaarde;
  • Aflossingsvrije hypotheek tot 60%, gedeelte boven de 60 % lineaire aflossing in 10 jaar;
  • Hypotheeklasten worden getoetst aan jaarlijkse huurwaarde.

Financieel advies van Finsens

Finsens is een financieel advieskantoor in Amsterdam dat is opgericht in 1993. Inmiddels heeft het financieel advieskantoor een uitgebreide cliëntengroep opgebouwd en kunt u als particulier, zelfstandig ondernemer, professional en als expat terecht bij Finsens met uw financiële vraagstukken. Financieel adviseur Henk van Seijen staat voor al uw vragen omtrent een buy to let hypotheek of andere hypotheekvormen voor u klaar. Finsens gaat altijd voor de hoogste kwaliteit, service en advies met behulp van actuele marktkennis, flexibele afspraakmogelijkheden en proactief contact door de adviseurs.

Een buy to let hypotheek afsluiten?

Heeft u interesse in een buy to let hypotheek, maar wilt u eerst wel volledig op de hoogte zijn van al uw mogelijkheden? U kunt altijd direct contact met ons opnemen via +31 (0)20 262 43 50, per e-mail of door het contactformulier in te vullen zodat wij u kunnen terugbellen.