Hypotheek in Amsterdam? Finsens adviseert

Een hypotheek in Amsterdam afsluiten? Onafhankelijk financieel adviesbureau Finsens adviseert u over de verschillende mogelijkheden. Onze hypotheek adviseur biedt advies aan mensen die willen verhuizen en een nieuwe woning willen kopen.
Neem contact op

Advies over de verschillende mogelijkheden

Een hypotheek financiert de aankoop van de woning. Daarnaast is ook kopen om te verhuren een mogelijkheid. U sluit dan een hypotheek om te verhuren af. Als hypotheek adviseur zijn we gespecialiseerd in het verstrekken van onafhankelijk financieel advies.

Bij een huis kopen komt heel wat kijken. Vooral in Amsterdam zijn er ontzettend veel mogelijkheden door de veelzijdigheid aan stadsdelen, wijken en huizen. De opties zijn op het gebied van hypotheken eindeloos. Maar hoe vindt u het geschikte huis met een bijpassende hypotheek in Amsterdam?

Of het nu gaat om uw eerste woning, het kopen van vastgoed om weer uw woning te verhuren, of het kopen van een woning als expat, financieel advieskantoor Finsens neemt alle mogelijkheden met u door. Onze hypotheek adviseur geeft u een compleet en vakkundig hypotheekadvies.

 • tax advice in Amsterdam for individuals and entrepreneurs

  Objectief advies door een onafhankelijk intermediair

  Finsens heeft als onafhankelijk intermediair toegang heeft tot alle geldverstrekkers in Nederland. Hierdoor zijn wij in staat om op objectieve wijze alle banken en hypotheekverstrekkers te vergelijken voor onze cliënten. Onze hypotheek adviseurs ontvangen geen commissies van banken voor onze dienstverlening.

  Neem contact op

 • amsterdam based tax consultant for residents

  Deskundige en ervaren hypotheek adviseurs

  Financieel advieskantoor Finsens in Amsterdam is al meer dan 25 jaar een bekende naam binnen de financiële dienstverlening. Finsens wordt geleid door twee ervaren partners, allebei afkomstig uit de bankenwereld en grote consultancybedrijven. We hebben momenteel 10 deskundige adviseurs in dienst.

  Neem contact op

 • independent tax advice for self-employed persons

  Persoonlijke benadering en allesomvattend advies

  Wij zetten ons dagelijks in om de persoonlijke en financiële wensen van particulieren professionals, zelfstandig ondernemers en expats te laten uitkomen. We zijn gespecialiseerd in het advies op het gebied van fiscaliteit, vermogensbeheer, hypotheken en financiële planning.

  Neem contact op

 • tax advisor for expats

  Hypotheek advies op maat

  Als onafhankelijk hypotheekadviseur bieden we betrouwbaar advies over het afsluiten van een hypotheek te Amsterdam. Dit advies is op uw persoonlijke situatie afgesteld. Bij het kiezen van de beste hypotheek in Amsterdam dient u met allerlei aspecten rekening te houden. Dé beste hypotheek bestaat niet. Dit hangt sterk af van verschillende omstandigheden.

  Neem contact op

Op zoek naar een hypotheek adviseur in Amsterdam?

Finsens staat voor u klaar.

Neem contact op

Hypotheek adviseur voor allerlei woningen en panden Amsterdam

Of het nu gaat om uw eerste woning, het kopen van vastgoed om weer uw woning te verhuren, of het kopen van een woning als expat, financieel advieskantoor Finsens neemt alle mogelijkheden met u door. Onze hypotheek adviseur geeft u een compleet en vakkundig hypotheekadvies.

Uw maximale hypotheek berekenen

De hypotheek van uw eigen woning is een belangrijk onderdeel van uw financiële situatie. De adviseurs van Finsens stellen vast welke hypotheek in Amsterdam geschikt is voor u. Voor het berekenen van uw maximale hypotheek wordt onder meer gekeken naar uw persoonlijke wensen en uw financiële situatie, zoals uw bruto jaarinkomen.

Wij kijken niet alleen naar gunstige factoren zoals lage rente of het maximale hypotheekbedrag. Onze adviseurs adviseren u ook op maat over de gevolgen van bepaalde opties. De condities en voorwaarden van banken en andere hypotheekverstrekkers worden altijd in gedachten bij het financieel advies.

Finsens is al ruim 25 jaar een gevestigde naam in de financiële dienstverlening voor het realiseren van de persoonlijke en financiële wensen van particulieren, professionals, ondernemers en expats.

Hypotheek advies met een persoonlijke benadering

Finsens onderscheidt zich door een persoonlijke benadering, het aangaan van lange termijnrelaties met onze cliënten en ons allesomvattende advies met betrekking tot uw financiële situatie. U kunt vertrouwen op onze actuele kennis, betrouwbaarheid en betrokkenheid.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Welke hypotheekvorm is het meest geschikt? Hoe wilt u de hypotheek gaan aflossen? Wat zijn goede voorwaarden? Hoe zit het met de rente? Wat is de Nationaal Hypotheek Garantie (NHG)? Samen kijken we welke hypotheek goed bij u past en gaan we op zoek naar antwoorden op dergelijke vragen.

Doordat wij onafhankelijk advies verstrekken hebben wij daarbij geen tegenstrijdige belangen. We zullen dus enkel en alleen aanbevelen wat goed is voor uw situatie. Onze hypotheek adviseur onderzoekt hoeveel u kunt lenen en wat uw netto maandlasten zullen zijn.

Hypotheek calculator en aanvullende informatie

Kijk ook rond op de volgende pagina’s van onze website voor nog meer informatie. Voor al uw vragen of het inplannen van een adviesgesprek kunt u ook direct contact met ons opnemen.

Neem vrijblijvend contact op

Voor gedegen financieel advies over het afsluiten van een hypotheek schakelt u Finsens in. Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)20 262 43 50. Of vul het contactformulier op onze website in voor een terugbelafspraak. Wij plannen graag een gesprek met u in. Vraag ook onze Mortgage Guide 2018 aan, door uw gegevens op de daarvoor bestemde pagina in te vullen.

Neem contact op