Slide One - copy - copy - copy

25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening

Slide One - copy - copy - copy
Slide One - copy

Persoonlijk - Integer - Kwaliteitsgericht

Slide One - copy
Slide One - copy

All-round financieel advies

Slide One - copy
Slide One - copy - copy

Perfecte marktkennis

Slide One - copy - copy
previous arrow
next arrow

Expat hypotheek in Nederland aanvragen

Zoekt u informatie over het aanvragen van een expat hypotheek in Nederland? Finsens is gespecialiseerd in het verstrekken van advies over financiële zaken, waaronder hypotheken voor expats. Er zijn verschillende situaties en voorwaarden waar rekening mee moet worden gehouden. Door middel van persoonlijk advies, dat is afgestemd op uw situatie, helpen onze adviseurs expats met het vinden van de juiste hypotheek als u een huis wilt kopen.

Een hypotheek voor Nederlandse expats

Verblijft u voor langere tijd in Nederland voor uw werk en bent u op zoek naar een koopwoning? Of verblijft u gedeeltelijk in Nederland en bent u ook op zoek naar andere manieren om te investeren, naast vastgoed? Dan kan een expat hypotheek interessant zijn voor u.

Als expat heeft u natuurlijk de mogelijkheid om een koophuis te huren tijdens uw verblijf in Nederland. Maar een andere optie, waar steeds meer expats voor kiezen, is om juist zelf in vastgoed te investeren met de mogelijkheid om dit te verhuren op de momenten dat u voor langere tijd in het buitenland bent.

Financieel advieskantoor Finsens in Amsterdam helpt u met gedegen advies goed op weg. Wij hebben ons in de afgelopen 25 jaar vooral gespecialiseerd op het gebied van expat hypotheken, vermogensbeheer en belastingadvies.

Investeren met een expat hypotheek in Nederland

De expat toestroom in met name Amsterdam is enorm toegenomen de laatste jaren. Steeds meer mensen komen vanuit de hele wereld naar ons land toe om hier een periode te wonen en te werken. Deze ontwikkeling opent nieuwe deuren voor zowel Nederlandse als buitenlandse investeerders en het kopen van een huis wordt hierdoor nog aantrekkelijker.

Zo kunt u denken aan het afsluiten van een zogeheten verhuurhypotheek (buy to let). Voor Nederlandse investeerders kan dit een interessante optie zijn om expats als huurders te kunnen huisvesten, terwijl expats met een verhuur-/expat hypotheek juist de kans hebben om in vastgoed te investeren. En op de momenten dat zij niet woonachtig zijn in Nederland kan de woning onderverhuurd worden.

Een huis kopen en rendement ontvangen

Een huis kopen en geld verdienen, het is mogelijk. Een verhuurhypotheek biedt rendement op twee manieren: een direct rendement door het maandelijks innen van de huur. Daarnaast kan uw kapitaal toenemen door een waardestijging van uw pand. Andere voordelen van deze manier om vermogen op te bouwen zijn: de lage rente, de stijgende huurprijzen en de mogelijkheden die een dergelijke investering biedt voor zekerstelling van uw oudedagvoorziening.

Voorwaarden voor een expat hypotheek in Nederland

Natuurlijk heeft de verhuurhypotheek wel een aantal belangrijke voorwaarden waaraan u moet kunnen voldoen. Om erachter te komen wat uw opties zijn op het gebied van de verhuurhypotheek, expat hypotheek of andere hypotheken kunt u altijd in gesprek gaan met één van onze adviseurs. Een expat hypotheek afsluiten is een optie als u regelmatig in Nederland verblijft, als u op korte termijn terug gaat verhuizen naar Nederland of wanneer u de gekochte woning wilt gaan verhuren.

Uw maximale hypotheek berekenen

Op onze website vindt u een calculator waarmee u uw maximale hypotheek kunt berekenen. Daarbij krijgt u ook een overzicht van het maandelijkse bedrag dat u daarbij moet aflossen, een rente overzicht en top 5 van banken die voordelige voorwaarden hebben. Voor het berekenen van het maximaal te lenen bedrag worden diverse factoren meegenomen, waaronder uw bruto inkomen op jaar basis, de prijs van de woning die u wilt kopen, uw eigen inbreng en het type hypotheek dat u afsluit.

Onafhankelijke en deskundige adviseurs

  • Financieel adviseurs met 25 jaar ervaring
  • Advies over hypotheken aan expats in Nederland
  • Onafhankelijk advies. Wij zijn niet verbonden aan banken of hypotheek verstrekkers
  • Flexibel in afspraakmogelijkheden. Ook afspraken buiten kantoortijden zijn mogelijk
  • Up-to-date kennis van de regelgeving omtrent hypotheken

Advies over een expat hypotheek in Nederland

Bij ons advies in expat hypotheken en overige diensten verdiept onze adviseur zich altijd in uw persoonlijke en financiële situatie. Daarnaast beschikken wij altijd over de actuele marktkennis en garanderen wij de hoogste kwaliteit, persoonlijke service en advies. Ook zijn wij erg flexibel in onze afspraakmogelijkheden.

Wij komen graag in contact met u. Bel ons op +31 (0)20 262 43 50, stuur ons een e-mail of dien een terugbel verzoek in via het contactformulier op de website.