Slide One - copy - copy - copy

25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening

Slide One - copy - copy - copy
Slide One - copy

Persoonlijk - Integer - Kwaliteitsgericht

Slide One - copy
Slide One - copy

All-round financieel advies

Slide One - copy
Slide One - copy - copy

Perfecte marktkennis

Slide One - copy - copy
previous arrow
next arrow

Een buy to let mortgage afsluiten

Wilt u graag beleggen en bent u daarvoor de mogelijkheden aan het verkennen? Met een buy to let mortgage sluit u een hypotheek af voor de aanschaf van een woning, om deze vervolgens te verhuren. Finsens is een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van financiële dienstverlening. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden omtrent een dergelijke verhuurhypotheek. Door met deze hypotheekvorm in vastgoed te beleggen kunt u op twee manieren rendement verdienen. Aan de ene kant door het rendement dat direct verkregen wordt uit de maandelijkse huur. Aan de andere kant door de potentiële stijging van de waarde van het pand.

Wie graag meer vermogen op wilt bouwen kan in de buy to let mortgage een geschikte oplossing vinden. Vanwege lage rentes, toenemende huurprijzen en de alsmaar stijgende eigen verantwoordelijk voor het opbouwen van een pensioen is daar steeds meer behoefte aan. Finsens brengt uw financiële situatie in kaart en onderzoekt samen met u de mogelijkheden voor het afsluiten van een verhuurhypotheek.

Meer weten over de buy to let mortgage? Benieuwd naar de voordelen van zo’n hypotheek? Wij vertellen u er graag meer over. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via +31 (0)20 262 43 50 of middels het online contactformulier.

De voorwaarden voor een buy to let mortgage

Voor het afsluiten van een buy to let mortgage gelden diverse belangrijke voorwaarden. Wij geven u een overzicht:

  • Er geldt geen vereiste voor een minimum inkomen;
  • Het moet gaan om de aanschaf van residentieel vastgoed;
  • Financieren tot uiterlijk 80% van de marktwaarde in verhuurde staat;
  • Financieren tot uiterlijk 80% van de koopprijs, indien deze lager is dan de marktwaarde;
  • De hypotheek is tot aan 60% aflossingsvrij. Het gedeelte daarboven wordt lineair afgelost binnen 10 jaar;
  • De hypotheeklasten worden getoetst aan de jaarlijkse huurwaarde;

Over Finsens

Finsens is een bedrijf dat deskundige financiële dienstverlening aanbiedt aan particulieren, professionals, ondernemers en expats. Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring en adviseren u graag over zaken als fiscaliteit, vermogensbeheer, hypotheken en financiële planning. De afgelopen 25 jaar hebben we diverse lange termijn relaties opgebouwd. Onze aanpak wordt gekenmerkt door onze kennis, betrouwbaarheid en de de persoonlijke benadering, waarbij we bij het advies scherp rekening houden met uw financiële situatie.

Meer weten? Neem gerust contact op

Geïnteresseerd in het beleggen door middel van een buy to let mortgage? Finsens adviseert u hier graag verder over. Voor vragen of het maken van een adviesgesprek kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)20 262 43 50, e-mail of door middel van het contactformulier op onze website.