Belastingadviseur in Amsterdam en omstreken

Een belastingadviseur in regio Amsterdam nodig? De belastingadviseurs van Finsens Tax bieden belastingadvies op het hoogste niveau in Amsterdam en omgeving. Bel +31 (0)20 262 43 53 of gebruik het contactformulier.
Neem contact op

Belastingadviseurs in Amsterdam met ruim 25 jaar ervaring

Heeft u belastingadvies nodig met betrekking tot uw eigen woning, de belastingen met betrekking tot uw vermogen of uw onderneming? Wij zijn belastingadviseurs met vele jaren ervaring in zowel lokale als internationale belastingzaken en bieden belastingadvies op het hoogste niveau.

Ook als u plannen heeft om naar het buitenland te verhuizen of u voornemens om tijdelijk in het buitenland te gaan wonen en werken kunnen wij u van dienst zijn. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de internationale belastingwetgeving en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van belastingen.

Wij kunnen u helpen om uw belastingzaken correct af te handelen. Of u nou particulier bent, expat of zzp’er.

 • calculate your maximum mortgage

  Belasting advies voor particulieren

  Iedere inwoner van ons land moet jaarlijks belastingaangifte doen. Dit is een tijdrovend proces dat veel stress en frustratie met zich mee kan brengen. De belastingadviseur in Amsterdam biedt u als particulier hulp bij de aangifte inkomstenbelasting. Van tevoren sturen we u een checklist toe waarin staat welke documenten u nodig heeft om uw aangifte compleet te maken. Het is immers heel belangrijk dat al uw belastbare inkomen meegeteld wordt. Gedurende dit proces proberen we er voor te zorgen dat u nooit teveel belasting betaalt. Binnen de grenzen van de wet, natuurlijk.

  Neem contact op

 • montly mortgage costs

  Belastingadviseur voor de zzp’er in Amsterdam

  Ook helpen wij bedrijven en zzp’ers bij hun belastingaangelegenheden. U wordt als ondernemer immers geconfronteerd met vele fiscale zaken. Zowel zakelijk als privé. Daarnaast bent u al druk zat. De belastingadviseur voor zzp’ers in Amsterdam is u graag van dienst met het opzetten van uw salarisadministratie en uw vennootschapsbelasting gerelateerde zaken. Maar ook wanneer u advies nodig heeft op het gebied van omzetbelasting zijn wij van Finsens de juiste partij voor u. Dankzij onze hulp staat u er als zelfstandige niet alleen voor.

  Neem contact op

 • interest rate overview

  Belastingadvies nodig als expat?

  Daarnaast adviseert onze belastingadviseur expats in Amsterdam. Dit zijn mensen die naar Nederland komen of juist naar het buitenland vertrekken. Want hoe gaat u om met de dubbele belastingen? In welk land bent u belastingplichtig? En hoe zit het eigenlijk met het pensioen dat in het buitenland of juist in Nederland is opgebouwd? Maar ook omtrent vragen op het gebied van verblijfsvergunningen, werkvergunningen en het aanvragen van de 30% regeling moet u bij ons wezen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u goed op weg helpen.

  Neem contact op

Dé belastingadviseur van regio Amsterdam

Wij helpen u met al uw belastingzaken. Als particulier moet u in Nederland ieder jaar belastingaangifte doen en belasting betalen. Maar ook als ondernemer heeft u veel met belastingen te maken.

Onze belastingadviseur in Amsterdam biedt u belastingadvies op het hoogste niveau. Het zijn stuk voor stuk hoogopgeleide belastingadviseurs die te allen tijde perfect op de hoogte zijn van de wetgeving op dit gebied.

Belastingaangifte door onze belastingadviseur laten doen

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van inkomsten belastingaangifte voor mensen en bedrijven in omgeving Amsterdam. Als u ons hiervoor inschakelt ontvangt u een checklist van ons die u dient in te vullen, zodat wij over voldoende informatie beschikken. Nadat we hierdoor de aangifte hebben kunnen voorbereiden wordt een concept opgesteld en opgestuurd. Na goedkeuring van de cliënt dienen we deze in bij de belastingdienst.

Problemen met de belastingdienst voorkomen dankzij een belastingadviseur

Niemand zit te wachten op een gevecht met de belastingdienst. Uw belastingaangifte en andere fiscale kwesties wilt u daarom zo goed als mogelijk aanpakken. Wanneer u daar hulp bij nodig heeft biedt een belastingadviseur uitkomst.

Bij onze belastingadviseurs in Amsterdam kunt u onder meer terecht voor:

 • Aangifte inkomstenbelasting
 • Aangifte vennootschapsbelasting
 • Belastingadvies voor expats, zzp’ers en particulieren
 • Bezwaarschriften en beroepschriften indienen
 • Aanvragen van de 30% regeling
 • Boekhouding en btw-aangifte voor zzp’ers
 • Financiële administratie
 • Jaarrekeningen samenstellen

Heeft u vragen over onze dienstverlening of hulp bij andere belasting kwesties nodig? Schroom dan niet en neem gerust contact op om deze te bespreken.

Belastingadvies van een adviseur in Amsterdam nodig?

Finsens staat voor u klaar.

Neem contact op met onze adviseurs

De adviseurs van Finsens geven u belastingadvies

Denkt u dat onze dienstverlening aansluit bij uw wensen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en schakel onze hulp in. We helpen u graag verder.

 • Ervaring

  Belastingadviseurs met 25 jaar ervaring.

 • Onafhankelijk

  Objectief belasting advies dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie

 • Kennis

  Up-to-date kennis van relevante fiscale regelgeving.

 • Flexibel

  Flexibel in afspraakmogelijkheden. Ook afspraken buiten kantoortijden zijn mogelijk.

 • Amsterdam

  Advies voor mensen in de regio van Amsterdam.

 • Voor iedereen

  Finsens adviseert zowel particulieren, expats als zakelijke partijen over belasting kwesties.

Belastingadviseur in Amsterdam van Finsens inschakelen

Schakel de belastingadviseur van Finsens vandaag nog in en geniet van de vele voordelen. Van hulp bij belastingaangifte tot aan advies over omzetbelasting en dutch tax return. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Onze adviseurs staan altijd voor u klaar. Zowel voor particulieren als voor ondernemers. Samen zorgen we er voor dat uw belastingzaken te allen tijde compleet op orde zijn.

Heeft u een vraag over wat we kunnen betekenen in uw situatie of bent u benieuwd naar de tarieven? Neem dan gerust contact met ons op via het  contactformulier, of bel naar  +31 (0)20 262 43 53. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. We helpen u graag verder met uw belastingzaken.

Neem contact op