shutterstock_480751093

Belastingaangifte

AANGIFTE INKOMSTENBELASTING

Finsens Tax biedt professionele dienstverlening op het gebied van inkomstenbelastingaangiften.  De belastingadviseurs bij Finsens hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van uiteenlopende belastingaangiften en hebben daar de benodigde kwalificaties voor.

De adviseurs houden de belastingontwikkelingen continue in de gaten houden zodat u ervan op aan kunt dat uw fiscale zaken correct afgehandeld worden. Wij streven samen met onze cliënten om, binnen de kaders van de wet, een zo gunstig mogelijk belastingaangiften op te stellen. U kunt er derhalve op rekenen dat uw belastingaangifte fiscaal wordt geoptimaliseerd.

WERKWIJZE BELASTINGAANGIFTEN

Om ervoor te zorgen dat uw belastingaangifte al uw inkomsten en toepasselijke aftrekposten bevat sturen wij een checklist op met daarop de informatie die wij van u vragen om de belastingaangifte voor te bereiden.

Het proces is dat we de belastingaangifte voorbereiden, het concept opsturen en de aangifte bij het belastingkantoor indienen na goedkeuring van de cliënt.

Als er naar aanleiding van de conceptaangifte vragen zijn, kan er contact met ons worden opgenomen om deze door te spreken. Dit kan door te bellen, e-mailen of  een afspraak bij ons op kantoor in te plannen om de details te bespreken

Direct contact

Wij kunnen u helpen

Mohamed Kaddour

Tax Advisor
020 262 43 53

Contact opnemen