De waarde van een goed doordachte vermogensplanning

Vermogensplanning is erg belangrijk. Er verandert tijdens uw leven veel op het gebied van uw financiën en vermogen. Uw kinderen gaan misschien studeren, uw wilt het huis van uw dromen kopen of gaat straks met pensioen. Op al deze belangrijke momenten wilt u financieel goed voorbereid zijn. Finsens helpt u daarbij, door middel van vermogensplanning op maat.

Met de juiste vermogensplanning krijgt u uw financiële situatie en toekomstplanning goed in beeld. Daarbij brengt u uw inkomen, uitgaven en vermogen met elkaar in verband en plaatst ze langs een tijdlijn. Ook uw persoonlijke omstandigheden tellen mee. Denk aan getrouwd zijn of niet, het vooruitzicht op een erfenis of de rechten die u opbouwt binnen de sociale zekerheid.

Ik wil meer informatie over vermogensbeheer.

Alle risico’s in kaart met uw vermogensplanning

In het leven gebeuren onverwachte dingen. Deze gebeurtenissen hebben soms invloed op uw vermogensplanning. Het is daarom belangrijk hier op voorhand rekening mee te houden. Dit kan door meerdere scenario’s in te calculeren en te achterhalen waar de mogelijke risico’s zitten. Finsens helpt hier graag in. We kijken natuurlijk ook naar zaken die al goed zijn geregeld of nog aangevuld moeten worden. Dankzij onze persoonlijke en proactieve aanpak weten wij u goed van dienst te zijn en verder te helpen met uw vermogen.
Een individuele vermogensplanning geeft u zicht op de het verloop van uw inkomsten, uitgaven en vermogen. Daarbij helpt het u de risico’s te bedwingen. Zoals de kosten voor de dure studie van uw kinderen, risico’s als arbeidsongeschiktheid of het verlies van uw partner. Ook positieve zaken zoals pensioenopbouw, de groei van uw salaris en loopbaanontwikkeling tellen mee.

Neem contact op met onze vermogensbeheerder

Finsens vermogensplanning helpt u inzicht te krijgen in uw financiën en vermogen. Maak een afspraak met onze vermogensbeheerder voor een persoonlijk advies. U kunt ons ook bereiken voor meer informatie. Telefoonnummer: +31 (0)20 26 24 300 of mail naar info@finsens.nl.