Finsens Amsterdam: advies en begeleiding bij uw hypotheek

Bent u op zoek naar een professional die u adviseert en begeleidt bij de aanvraag en het onderhoud van uw hypotheek? Finsens Amsterdam kan u helpen. Wij werken met zeer ervaren hypotheekadviseurs die u graag ondersteunen. Wij vinden dat de keuze van een hypotheek meer moet zijn dan gaan voor de laagste rente. Bij Finsens Amsterdam rekent u op een compleet advies over uw hypotheek, de aanvraag en de nazorg ervan.

Ik wil meer informatie over hypotheek advies in Amsterdam

Hypotheek advies en aanvraag op maat

Finsens Amsterdam adviseert en helpt al ruim 20 jaar mensen in loondienst, expats en ondernemers bij hun financiën en hypotheekaanvraag. Dat advies geven wij altijd op maat. Tijdens een oriënterend gesprek bekijken wij wat uw huidige financiële situatie is en wat uw wensen zijn. Vervolgens zetten zij helder op een rij hoe u uw doelen en wensen in de toekomst kunt behalen.

Finsens Amsterdam assisteert u bij alle aspecten van uw hypotheek

Bij advies en hulp bij uw hypotheek houden wij ook rekening met toekomstscenario’s en risico’s. Denk daarbij aan overlijden, verhuizen, een scheiding of arbeidsongeschiktheid. Uw eventueel reeds lopende hypotheek is daarbij ook van belang. Finsens Amsterdam verzorgt voor u offertes van diverse banken. Na het kiezen van uw hypotheek verzorgen wij vervolgens het aanvraagtraject.

Naast het aanvragen van een hypotheek is het onderhoud ervan ook belangrijk. Mocht uw situatie veranderen, dan adviseren wij u graag over de gevolgen en oplossingen. Het voordeel van Finsens Amsterdam is dat wij altijd goed bereikbaar zijn. Wij werken met korte lijnen en communiceren in een heldere, begrijpelijke taal.

Neem contact op met Finsens Amsterdam

Wilt u een afspraak maken voor advies over uw hypotheek? Of gewoon meer informatie? Neem contact met ons op. Telefoonnummer: 020 6234447 E-mail: info@finsens.nl.