Finsens fiscaal jurist – juristen die hun vak verstaan

Bij Finsens werken wij met goed opgeleide en ervaren fiscaal juristen die hun vak verstaan. Zij ondersteunen u graag op het gebied van fiscaal gecompliceerde vraagstukken en diverse belastingen. Dit doen zij vol enthousiasme en oprechte interesse. Onze fiscaal jurist is bovendien altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regels.

Naast kennis van belastingzaken heeft onze fiscaal jurist ook verstand van zaken als het ondernemingsrecht, jaarrekeningenrecht en het Europees recht. De kennis van onze fiscaal juristen kunnen wij voor u inzetten op het gebied van o.a.:

– ondersteuning bij fiscale vraagstukken
– onderhandelingen met de belastingdienst
– inkomstenbelasting
– vennootschapsbelasting
– omzetbelasting
– loonheffing
– belastingaangifte
– erfbelasting en schenkingsrecht

Ik wil meer informatie over de fiscaal jurist

Ik wil meer informatie over de fiscaal jurist

Fiscaal jurist particulieren en ondernemers

Onze fiscaal jurist adviseert zowel particulieren als ondernemers. Daarbij is ook fiscaal advies mogelijk wat betreft de aankoop van een huis, de keuze tussen samenwonen of trouwen en gewijzigde arbeidsvoorwaarden. Voor ondernemers kan onze fiscaal jurist veel betekenen als het gaat om het afstemmen van zakelijke en persoonlijke financiën.

Wilt u weten wat onze fiscaal jurist voor u kan betekenen? Maak vrijblijvend kennis. Telefoonnummer: 020 262 43 00. Of laat uw gegevens achter op ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.