Ontdek de waarde van een financiële planning

Gedurende uw leven verandert er veel qua financiële wensen en verplichtingen, daarom is het maken van een financiële planning belangrijk. Wellicht heeft u kinderen die willen studeren, wilt u een groter huis kopen of u gaat met pensioen. Het zijn belangrijke gebeurtenissen waar u goed op voorbereid wilt zijn. Finsens helpt u daarbij, door middel van een persoonlijk financieel plan.

Met een goede financiële planning brengt u uw financiële situatie en toekomstplannen in beeld. Uw inkomen, uitgaven en vermogen worden met elkaar in verband gebracht en langs een tijdlijn gezet. Daarnaast zijn ook uw persoonlijk omstandigheden van invloed, zaken zoals uw burgerlijke staat en het vooruitzicht op een erfenis.

Ik wil meer informatie over financiële planning

Een goede financiële planning brengt risico’s in kaart

Het leven kan plotseling een andere wending krijgen, dit heeft invloed op uw financiële levensloop. Daarom moet een goede financiële planning rekening houden met veranderingen en onvoorziene tegenslagen. Door meerdere scenario’s te berekenen achterhaalt u waar mogelijke risico’s liggen, maar ook wat u al goed heeft geregeld of nog moet aanvullen.

Een persoonlijk financieel plan geeft u inzicht in het verloop van uw inkomen, uitgaven en vermogen. Het helpt u ook risico’s te voorzien, bijvoorbeeld de kosten van de studie van uw kinderen, risico’s als arbeidsongeschiktheid of het verliezen van uw partner. Maar ook zaken als pensioenopbouw, loopbaanontwikkeling en groei in uw salaris.

Een financieel plan maken met de hulp van Finsens

Finsens helpt u inzicht te krijgen in al deze zaken. Schakel onze gecertifieerde financiële planners in. Maak een afspraak of bel ons voor meer informatie op telefoonnummer: +31 (0)20 26 24 300.