Uw onafhankelijke beleggingsadviseur vindt u bij Finsens

U zoekt een onafhankelijke beleggingsadviseur die zich richt op vermogensgroei en risicominimalisatie? Dan kiest u voor een ervaren beleggingsadviseur van Finsens. Wij beheren de beleggingsportefeuilles van particulieren. Daarbij bieden onze beleggingsadviseurs een breed spectrum aan financieel advies en gespecialiseerde kennis.

Specialiteiten van onze beleggingsadviseur

Onze beleggingsadviseur heeft alle kennis en kunde in huis. Denk aan specialiteiten zoals fiscaal advies, vermogensbeheer, financiële planning, pensioenen en vermogensstructuren. De werkwijze is daarbij geheel transparant. De beleggingsadviseur geeft u volledig inzicht in de kostenstructuur. Wij zijn geen onderdeel van een bank, fondshuis of andere instelling.

Onafhankelijke beleggingsbeslissingen en risicobeheersing

Bij Finsens vinden wij het belangrijk om onafhankelijke beleggingsbeslissingen te nemen en risico’s te beheersen. Onze beleggingsadviseur bereikt dit o.a. door portefeuillespreiding. Onze portefeuilles bestaan vrijwel geheel uit een combinatie van beleggingsfondsen en trackers. Verdere optimalisatie bereiken wij met succesvolle alternatieve strategieën.

Neem contact op met onze beleggingsadviseur

Wilt u in contact komen met onze beleggingsadviseurs of meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Telefoonnummer: 0031 (0) 20 2624300.