Beleggingsbeleid

Risico is onlosmakelijk verbonden aan beleggen. Door het aanbrengen van spreiding binnen beleggingscategorieën, sectoren en regio’s proberen wij risico te beheersen. Wij maken daarom bewust de keuze voor een portefeuillesamenstelling met beleggingsfondsen en indextrackers (ETF), waardoor een mix van actief en passief beheerde fondsen ontstaat. Voor elke fondskeuze bij een vermogenscategorie maken we altijd een afweging tussen actief en passief beheer die gebaseerd is op risico, behaalde en verwachte rendementen. Naast beleggingsfondsen kunnen spreidingsvoordelen ook behaald worden met alternatieve beleggingen in uw portefeuille. Om een stabieler patroon van rendementen te realiseren bij een portefeuille van traditionele effecten (aandelen, obligaties, vastgoed, liquiditeiten), kunnen alternatieve beleggingen een uitkomst bieden. Wij kiezen hierbij vaak voor trendvolgende strategieën. Trendvolgende strategieën hebben een lage correlatie met traditionele beleggingen en zijn daarom een uitstekende toevoeging aan uw portefeuille.

Finsens bestaat sinds 1993. Door de jaren heen hebben wij een divers netwerk opgebouwd waarin een breed spectrum aan specialismes vertegenwoordigd is. Via ons netwerk worden wij met enige regelmaat attent gemaakt op beleggingsmogelijkheden die wij kunnen aanbieden aan onze cliënten, zoals participaties, bedrijfsobligaties, duurzame investeringen, etc.

 

finsens-slide2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finsens Investment Consultancy B.V. staat ingeschreven als vermogensbeheerder in het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), registratienummer 14002021. Hiernaast houdt de Nederlandse Bank (DNB) toezicht op de activiteiten van Finsens Investment Consultancy B.V. en is Finsens Investment Consultancy B.V. aangesloten bij Kifid, registratienummer 400.000383. De vermogensbeheerders van Finsens Investment Consultancy B.V. staan ingeschreven in het register DSI beleggingsadviseur (DSI staat voor Dutch Securities Institute). Finsens Investment Consultancy B.V. is ingeschreven bij de kamer van koophandel onder het nummer 34179981.

Copyright @ Finsens Investment Consultancy B.V. 2013